Primul meu jurnal online pe un CMS

I loooove Venus! Yeap! I was there too… and I learn a lot of things from there.

Planeta Venus, ca să lumineze, are nevoie de un Soare… în lipsa lui devine ceva tern. O materie ”în ceaţă”! Concluzia mea e că toţi pămîntenii suntem, într-o măsură mai mare ori mai mică, urmaşii celor de pe Venus.  În general, au nişte forme de prezentare care ţin de ”frumos”. Aspect exterior plăcut, adoră artele, rîd frumos, se înbracă decent şi curat, le plac mirosurile delicate şi simple, consumă încet şi cu graţie. Asta e una din părţile care te atrag la venusieni… de cele mai multe ori chestiile astea strălucesc atît de tare încît te fac să orbeşti! Devii orb la nişte lucruri absolut banale, în aparenţă. Întîmpină greutăţi la muncile fizice, de exemplu. Le place să facă lucruri frumoase! Depun atît de multă energie pentru realizarea lor încît curăţenia, un lucru aparent şi necesar, devine o corvoadă. Deci… au nevoie lîngă ei de cineva care ştie să facă ”curăţenie”. Şi la propriu şi la figurat. Venusienii sunt creatorii, cei care au idei. Atunci cînd le atrage atenţia o idee îşi pun mintea lor creativă în funcţiune, creînd tot felul de scheme şi schemuţe. Pe unele, mai simple, le mai pun în aplicare singuri. Altele, mai dificile, le fac cu alţii. Pentru că mai au o calitate extratereştrii ăştia! Sunt atît de plăcuţi, de prietenoşi, încît tot timpul lor au pe cineva care să-i sprijine. Iar lucrul ăsta îl învaţă de mici… arta de a avea proprii lui sateliţi unde să se retragă atunci cînd sunt bombardaţi de tot felul de probleme… pardon, meteoriţi. O calitate destul de importantă e şi atragerea astea de sateliţi de la care primesc energie. Căci se hrănesc cu energie şi ei, ca şi orice formă din Univers. Iau energia, o prelucrează şi o înapoiază Universului sub o altă formă. Mda… sunt tare buni meseriaşi în domeniul ăsta. Oricine a avut parte în viaţa lui de aşa ceva. Ai intrat sub influenţa unui astfel de venusian, iar cînd ai ieşit de sub raza lui de acţiune… te trezeşti pe o altă planetă. La început eşti derutat… apoi cauţi soluţii, eventual explicaţii. Pe dinafară eşti tot tu, pe dinăuntru eşti altfel însă.

Să revin la Venus şi venusieni! Ei ştiu că mişcarea e secretul evoluţiei în Univers. Şi mai ştiu că orice stagnare, indiferent dacă e pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă, îi face să moară. Pe interior! Au fost în aşa fel construiţi, încît nevoia lor de a străluci este fără limită. Puţin le pasă de ce lasă în urmă… foarte mult timp din existenţa lor. Ei sunt tot timpul în căutare de… surse de energie. Care să le fie dăruită de ”bună voie şi nesiliţi”… atunci cînd răpesc cu forţa energia altcuiva ştiu că sunt penalizaţi. Apar tot felul de defecţiuni în ei sau, în ce îi înconjoară. Ori ei adoră ”frumosul”, ”perfecţiunea”! Sursele lor de lumină sunt şi ele în mod plăcut alcătuite. Sunt sateliţi echilibraţi în general. Îşi au traseul lor cu care s-au învăţat iar viaţa lor e ca rimul tic-tac-ului de ceas. Ei văd, observă o perioadă satelitul şi caută… şi ce are de luat, pentru că are nevoie de acea energie! În general ei caută inocenţa, puritatea. La asta se pricep cel mai bine! Fiind ei însuşi nişte copii mai mari, tot cu altfel de lucruri caută să se înconjoare. Deci, dacă vrei să prinzi un venusian şi vrei să-l ai lîngă tine, fă-i un copil. Adoră copii! Vei reuşi o perioadă să-l ai lîngă tine. Apoi prezenţa lor va fi doar fizică… mental vor zbura. Aşa sunt ei… te bagă în ceaţa lor! Este imposibil doar să-i urăşti sau doar să-i iubeşti. Dezechilibrul lor interior te face pe tine însuţi să fii dezechilibrat. Pe dinafară aparenţele lor de persoane echilibrate sunt atît de înşelătoare! Au şi ei nevoile lor pentru a crea… liniştea de exemplu. Certurile le fac rău, ca şi despărţirile lacrimogene. Sunt actori buni şi ştiu să evite tot ce le-ar putea dăuna. Mai scot şi ei ”trăznete” din cînd în cînd dar sunt de perioadă scurtă. E prea multă energie consumată pentru a crea haos… le ajunge haosul lor interior.

M-am întrebat de ce au plecat venusienii de pe planeta lor. Am găsit mai multe răspunsuri. Au fost obligaţi să plece! S-au dezvoltat atît de mult, încît acumulările de energie le puneau propria lor existenţă în pericol. Au creat tot se putea crea, la nivelul lor de cunoaştere. Singura posibilitate de a evolua în alt sistem era ”predania”. Să caute o altă naţie, o altă planetă, pe care să se mute o perioadă şi să predea cunoştinţele lor. Blocarea lor era temporară… pe măsură ce îşi predau cunoaşterea, rînd pe rînd, plecau acolo unde aveau ceva de învăţat. E una din Legile Universului! Ei puteau preda doar celor care au un nivel de înţelegere mai mare… celor care au atins un anumit nivel de evoluţie. Din graba lor pentru a putea zbura în alte sisteme solare, uneori au mai greşit. S-au grăbit să predea învăţătura lor unor fiinţe primitive din unele puncte de vedere universale. Atunci o iau de la capăt cu căutarea. Sunt capabili de multe lucruri care ţin de latura ascunsă a fizicii terestre. Pot comunica telepatic folosindu-şi şi empatia din dotare.

Mă opresc deocamdată aici. Am fost pe Venus din curiozitate. Am înţeles doar o parte din cele predate. Asta e… only God is perfect!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: