Primul meu jurnal online pe un CMS

Yio de ophiucus

De ce

Mult timp m-am căutat printre imagini, cuvinte, poze… şi mai mult m-am căutat prin toate ramurile astrologiei…sau prin cărţi! Eram o fire raţională şi căutam răspunsuri la de ce-uri! Şi ce-am aflat… ştiam că pot vedea şi altfel dar că îmi era tare greu să mă găsesc pe mine… din cauză de ”ego”. E uşor să-i vezi pe alţii cînd ”tu” eşti altcineva. E şi mai uşor să găseşti soluţii pentru x, y, z cînd pentru tine este imposibil. Şi cine sunt cei care scriu? Sunt oameni ca şi mine, ca şi tine! Sunt oameni care şi-au pus în cuvinte tot ce au de spus la un moment dat. Atunci cînd au ajuns la o concluzie… cineva îl va citi şi va înţelege ce e dincolo de cuvinte. Îl va simţi pur şi simplu…. Ce rost are judecata? Doar din nevoia de a comunica?!? Mai bine tac… şi citesc în continuare…mai citeşte cineva?

Am vrut să învăţ… şi-am învăţat.

Mi-a spus un un înger să privesc toate sufletele cu care intru în contact direct ca pe oglinzile mele personale. Că ”eu” sunt cea care ”mă văd”. Aşa am învăţat ce înseamnă indulgenţa. Mi-a spus că toate imaginile pe care le văd sunt creaţia mea şi că eu le-am chemat la mine prin gînduri. La început am fost şocată… a zîmbit şi m-a îndemnat să mă joc cu gîndurile. Atîta doar… să fie gînduri ”bune” pentru că cele ”rele” se vor întoarce înapoi la mine. Şi m-am jucat! Mi-a spus să privesc soarele direct şi să-i primesc căldura… M-a învăţat să mîngîi cu sufletul tot ce pot cuprinde cu ochii şi cu mintea… M-a învăţat ce e candoarea, inocenţa, bunătatea sufletească şi să fac deosebiri… Mi-a spus cum să mă vindec singură. Că orice durere sau semn de indispoziţie sunt doar avertismente. M-a învăţat să citesc în mine şi să mă înţeleg. Mi-a spus să văd în mine o antenă care-şi împrăştie energia în Univers. L-am întrebat de unde am această putere şi a zîmbit… ”priveşte lumea în termeni de resurse! Orice poate fi hrana ta…depinde de ce îţi face bine! Tu ai hotărît că vrei altceva şi ai cerut… şi ţi s-a dat!”

Da,,, am cerut şi am primit un înger care comunică prin altfel de limbaj. Ştie să fie şi bun dar şi sever. A fi sever pentru el înseamnă de a da avertismente. Cum primesc eu astfel de avertismente e alegerea mea! Deci eu, acel simplu eu, poate decide dacă e vesel, supărat sau cu luare aminte.

Am peste un an de cînd am ales să învăţ. Şi-am învăţat și să tac… şi să citesc.

Ideea iniţială a acestui articol era simplă. Să pun un ”ton” vesel, simplu, uşor de citit şi de înţeles. Să fac nişte documentaţii şi (sau) referiri la nişte scriitori publicaţi şi consacraţi. Pot face şi asta… dar ei au deja.. iar costul cărţilor reale sunt încă destul de mari. Am preferat cărţile electronice pentru că aşa le-am găsit şi eu. Aşa am putut şi pot să dau mai departe! Un prieten de aici mi-a spus că are probleme cu găsirea lor după downloadare. L-am învăţat… orice se poate învăţa! Doar să vrei! Mai vrea cineva să citească şi altceva decît ştirile de prin ziare? Mai vrea cineva să fie om?

Acum trei ani am început să simt altfel. Acum doi ani am început să primesc răspunsuri. Acum un an m-am pornit la drum… la un altfel de drum… pe atunci credeam că ştiu totul, că cunosc totul…

Era doar Începutul!

Reclame

Comments on: "Yio de ophiucus" (2)

  1. Aparent, e un alt om. La cel care a fost, s-a mai adăugat câte ceva, ca de exemplu conștiința. Ea a fost, este și va fi dintotdeauna, atâta doar că am lăsat-o să doarmă o perioadă de timp.
    Mulțumesc, Șerban.

  2. Credeam că am citit asta pe NetLog… Cât de uşor ne lăsăm păcăliţi de amintiri! Constat acum că, după această lectură, am descoperit un articol nou… Sau un OM nou? Sau acelaşi OM, dar pe care îl văd EU altfel? Sau poate ne-am schimbat amândoi atât de mult, încât ajunşi în locul de unde am plecat, vedem totul ca şi cum am fi ajuns acolo prima oară? Să fi reuşit oare acel „The Shift” de care vorbeşte Wayne Dyer? Textul, aşa cum l-am simţit, îmi spune că DA!
    Felicitări din tot sufletul! Lumină şi Iubire! NAMASTE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: