Primul meu jurnal online pe un CMS

Ideea de An Nou

 Anul Nou îl sărbătorim cu toții în luna decembrie pentru că… deoarece… așa am fost învățați de cei dinaintea noastră. Ani de zile o astfel de sărbătoare am urmărit-o cu maaare interes, să învăț și eu, ca orice ființă de pe pământul ăsta, de ce e atât de specială?!? Și am descoperit că doar noi, oamenii, sărbătorim așa ceva. Interesantă observație! Ei bine, mult mai deosebit, mai delicat, într-o liniște extraordinară am descoperit că natura, în toată puritatea, blândețea și delicatețea ei, sărbătorește sosirea unui An Nou, PRIMĂVARA. Pentru că ea tace și face! La început e atât de timidă în încercarea ei! Îți arată pe ici pe colo câte un muguraș, un colțișor de iarbă, mai vezi câte o păsărică care-și caută perechea… și tot așa. E uimitor spectacolul de pregătire, e ca și cum ai asista la repetițiile unei piese de teatru. Apoi, cu timpul, actorii prind mai mult curaj. Pun mai mult suflet în tot ceea ce pot să facă. Apoi începe spectacolul!

Am ales să sărbătoresc IDEEA DE AN NOU primăvara. Ceea ce-mi transmite e cu muuult mai deosebit decât, de exemplu, o cupă cu șampanie.

UN AN NOU FERICIT TUTUROR!

Mi-am luat aparatul de fotografiat cu mine și-am pornit cu el hai-hui, fără țintă. Tot ce am putut să fac e să fiu un simplu observator. Am adunat o mulțime de „frânturi” din spectacolul oferit an de an. Pe câteva dintre ele le-am ales, le-am „amestecat” și a ieșit ce-a ieșit. Din bucătăria mea, te servesc din toată inima!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: