Primul meu jurnal online pe un CMS

Povestea Pământului

  În fiecare dimineață Anu se trezea odată cu Soarele. Îi mulțumea Soarelui, Apei, Aerului, Pământului,  Vieții pentru darurile lor. Era bucuros și pentru zilele cu muncă și pentru cele de odihnă.

  Anu era doar o ființă, o mică parte din Întreg. De câtva timp, Anu a primit  Pământ spre îngrijire…      și-avea grijă. De șase ori pe săptămână se ducea la Pământ și-i dăruia dragostea lui. A trecut ceva timp. Pământul însă, oricât era el de dornic să dăruiască și el… era secătuit. Uneori, Anu se gândea că Pământul e orb la ceea ce primește. Era îndârjit în munca lui… CĂCI EL CREDEA FĂRĂ SĂ VADĂ. Luni de zile a udat, a săpat, a dăruit mult din CEEA CE I-A FOST DAT. În van se ducea munca lui, căci Pământului i-a fost luată Puterea. Și-atunci, Anu, s-a necăjit amarnic. Și-a strigat tare acolo unde știa că se găsesc toate răspunsurile. A primit Anu răspunsul…

Pământului i s-a dat PUTEREA, DARUL, cu un rost. Din bogăția Lui ar fi trebuit să dăruiască la multă lume, căci i s-au trimis multe semințe pentru a rodi pe el.Cu timpul, a uitat de Dar. Și-a ales semințele doar după cum credea el de cuviință. Așa, unii au avut prea mult, iar alții au suferit. Iar Cel care Dăruiește și-a luat înapoi DARUL…

Anu a întrebat ce poate să facă și de ce a fost trimis acolo.

Să faci? Nimic. Să înveți din greșelile Pământului. Iar de uiți ÎNVĂȚĂTURA primită, vei repeta lecția, până când vei știi așa cum se cuvine.

Anu a rămas pe gânduri. Se întreba ce să facă cu Darul Lui, cel nou. Răspunsul i-a venit imediat, ca un ecou al gândurilor sale:

Căci celui care are, i se va mai da…

Acum Anu zâmbește…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: